findhaveplanter.dk
findhaveplanter.dk
findhaveplanter.dk sommerfugl

Vilkår 

 

 • Almindelige betingelsers formål og rækkevidde

  Findhaveplanter.dk’s gratis ydelse består i brugsret til hjemmesidens søgefunktion, herunder visning af planteinformation med tilhørende billede. Via en gratis personlig adgang til www.findhaveplanter.dk i form af brugernavn og adgangskode kan der oprettes/udskrives diverse plantelister samt udskrive skiltemateriale til professionel brug.

 • Brugernavn og adgangskode

  Brugernavn og adgangskode oprettes/vælges af brugeren selv. Mister du dit brugernavn og password kan det rekvireres i "LOG PÅ".
  Brugernavn og adgangskode er personligt og må ikke udleveres eller overdrages til andre.
   
 • Immaterielle rettigheder

  Der erhverves kun brugsret til www.findhaveplanter.dk. Alt materiale på og i forbindelse med www.findhaveplanter.dk - billeder, grafik og tekster, herunder planteinformation. - tilhører Findhaveplanter.dk, ligesom samtlige rettigheder til domæne, varemærke m.v. ligeledes tilhører Findhaveplanter.dk.
  Hel eller delvis mangfoldiggørelse, overdragelse, distribution eller enhver form for lagring af indholdet, må ikke ske uden forudgående utvetydig og skriftlig tilladelse fra findhaveplanter.dk.
  Der må ikke kopieres hverken tekster eller billeder fra findhaveplanter.dk
  Ønskes yderligere rettigheder til brug af billede og tekstmateriale på andre hjemmesider end findhaveplanter.dk eller anden steds, skal dette ske gennem køb af billede/tekst abonnement med findhaveplanter.dk. Al henvendelse vedrørende køb af billede/tekst abonnement skal ske via mail til:
  info@findhaveplanter.dk

   
 • Køb af billede/tekst abonnement

  Køb af billede/tekst abonnement vil altid være af 1 års varighed.
  Prisen for 1 årsabonnement er 4000,-. Alle priser er i DKK.
  Faktura sendes direkte til køberen.

 • Behandling af personoplysninger

  Findhaveplanter.dk er underlagt den danske persondatalov, og enhver behandling af persondata sker under iagttagelse af persondataloven. Findhaveplanter.dk er, jf. persondataloven, at betragte som dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om brugeren og besøgende på findhaveplanter.dk hjemmeside.
  Ingen personlige oplysninger, der registreres af findhaveplanter.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos findhaveplanter.dk

 • Markedsføring

  Oplysninger om brugeren - navn, adresse, e-mail m.v. - benyttes kun af findhaveplanter.dk til at opfylde brugerens oprettelse og informere brugeren, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå.

 • Opbevaring og sletning af oplysninger

  Oplysninger vedrørende brugerens oprettelse samt eventuelle andre brugeroplysninger opbevares i 5 år, medmindre dansk lov måtte stille krav om en længere opbevaring, hvorefter oplysningerne automatisk slettes, medmindre oplysningerne fortsat er relevante for findhaveplanter.dk.

 • E-mail politik

  Brugeren kan valgfrit få sin e-mail-adresse optaget på en mailingliste hos findhaveplanter.dk således, at brugeren løbende modtager nyheder og anden information fra findhaveplanter.dk. Denne service kan til enhver tid og uden omkostninger tilmeldes og frameldes af brugeren selv på hjemmesiden.

 • Forbehold for trykfejl m.v.

  Findhaveplanter.dk tager forbehold for tryk- og billedfejl.

 • Ugyldighed

  Hvis nogen del af disse betingelser skulle blive anset for retsstridige og ugyldige og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af betingelserne.

 • Oplysninger om Findhaveplanter.dk

  Findhaveplanter.dk
  Karin Pedersen
  Lærkevej 2
  4760 Vordingborg
  Danmark
  Tlf. +45 41666639
  E-mail: info@findhaveplanter.dk

Findhaveplanter.dk, den 26/4-2012